Kurator till habiliteringen i Växjö / Ljungby

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Habiliteringen är en specialistverksamhet för personer med varaktiga funktionsnedsättningar i alla åldrar.

När du kommer till oss möts du av ett stort engagemang - vi är helt enkelt väldigt stolta över att jobba på habiliteringen! Det som gör att vi trivs extra bra är vår kultur. Den kännetecknas av öppenhet, hjälpsamhet och viljan att lära sig. Våra jobb är roliga, svåra och intressanta. Vi vill göra skillnad och skapa mervärde för personer med funktionsnedsättning.

Hos oss får du möjligheten att kombinera teamarbete och självständigt lärande, alltid ur ett hälsoperspektiv. Vi tror på att främja människors starka sidor.

Som medarbetare hos oss har du möjlighet att byta arbetsuppgifter och att utvecklas inom habiliteringen. Du får växa i din roll det finns alltid saker att lära sig.

Välkommen till framtidens habilitering!

ARBETSUPPGIFTER
Vi arbetar i tvärprofessionella team i nära samverkan med den enskilde och det nätverk som personen har.

Som kurator arbetar du bl.a. med information om samhällets stöd och service, kartläggning och bedömning av nya ärenden samt handläggning av LSS. Du ger också råd och stödsamtal, individuellt eller i grupp, till patienten och dennes nätverk. Arbetet innebär även planering av habiliteringsinsatser.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad socionom och vill arbeta inom ett intressant och omväxlande arbetsområde. Har du erfarenhet av arbete inom habilitering och/eller rehabilitering är det en merit.

Arbetet kräver god samarbetsförmåga och förmåga till självständigt arbete. Stor vikt fästs vid personlig lämplighet. Uppdrag i olika delar av länet förekommer och du måste därför ha körkort.

Rekryteringen sker löpande vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum gått ut, så vänta inte med din ansökan.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Region Kronoberg , Primärvård och Rehab

Ansök härFöretag
Region Kronoberg , Primärvård och Rehab


Plats
Växjö