TVITS - teamet på habiliteringen söker en legitimerad arbetsterapeut

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Habiliteringen är en specialistverksamhet för personer med varaktiga funktionsnedsättningar i alla åldrar.

Nu erbjuder vi dig som är arbetsterapeut att jobba i vårt TVITS- (Tidiga Vardagsnära Insatser i Tydlig Samverkan) team. Vi vänder oss till barn i förskoleåldern i hela Kronoberg. Hos oss får du möjlighet att få jobba utifrån ESSENCE-tankarna. Vårt arbetssätt är under kontinuerlig utveckling och unikt i Sverige.

När du kommer till oss möts du av ett stort engagemang - vi är helt enkelt väldigt stolta över att jobba på habiliteringen! Det som gör att vi trivs extra bra är vår kultur. Den kännetecknas av öppenhet, hjälpsamhet och viljan att lära sig. Våra jobb är roliga, svåra och intressanta. Vi vill göra skillnad och skapa mervärde för personer med funktionsnedsättning.

Hos oss får du möjligheten att kombinera teamarbete och självständigt lärande, alltid ur ett hälsoperspektiv. Vi tror på att främja människors starka sidor. Som medarbetare hos oss har du möjlighet att byta arbetsuppgifter och att utvecklas inom habiliteringen. Du får växa i din roll, det finns alltid saker att lära sig.

Välkommen till framtidens habilitering!

ARBETSUPPGIFTER
Teamet består av specialpedagog, arbetsterapeut, kurator, psykolog och logoped. Stommen i vårt arbete är nätverksmöten med föräldrarna och förskolan samt de för professionen unika arbetsuppgifterna.

Som arbetsterapeut i vårt team deltar du i utbildningar och nätverksmöten, gör bedömningar av behov av hjälpmedel, hjälpmedelsförskrivningar och hjälpmedelsuppföljningar samt genomför aktivitetsbedömningar i samband med utredningar efter avslutat nätverksarbete.

Som ny medarbetare hos oss får du en erfaren mentor och handledare, vår ambition är att du ska få en trygg start och möjlighet att utvecklas i din profession.

Om du funderar på att flytta hit erbjuder vi dig inflyttarservice, det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att etablera sig som nyinflyttad i Kronoberg. Läs mer om det och våra andra förmåner här: http://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-kronoberg/formaner/

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad arbetsterapeut, erfarenhet från arbete med barn inom habiliteringen är meriterande. Du som söker till oss behöver ha god kunskap/ visa intresse för fortbildning inom följande områden:

*Aktivitetsbedömningar/utredningar inom finmotorik och exekutiva färdigheter
*Bedömning och förskrivning av kognitionshjälpmedel
*Grunderna i TBA (tillämpad beteende analys)

Vem är du?
Du ska ha en god pedagogisk förmåga och känna dig trygg i att hålla utbildningar. Du är en person som vill barnets bästa och är en bra arbetskamrat som bidrar till en god arbetsmiljö.

Tjänsten innebär resor varför körkort är ett krav. Innan erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Rekryteringen sker löpande vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum gått ut, så vänta inte med din ansökan.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Region Kronoberg , Primärvård och Rehab

Ansök härFöretag
Region Kronoberg , Primärvård och Rehab


Plats
Växjö