Specialistläkare till klinisk patologi och cytologi

Är du patolog och söker nya utmaningar? Då har vi ett intressant erbjudande till dig!

Vi är en mindre klinik med god sammanhållning och trevlig stämning. Här möter du bekanta ansikten i korridorer och personalmatsalen, möjlighet att påverka och en känsla av att bli sedd. Samtidigt får du chansen att göra karriär och prova nya arbetsuppgifter. Klinikens resultat är goda och tittar man på de ledtider vi redovisar står vi oss mycket bra nationellt sett.

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län.

ARBETSUPPGIFTER
Som läkare hos oss har du omväxlande och stimulerande arbetsuppgifter inom ett brett spektrum av olika organområden. Arbetet består av sedvanliga arbetsuppgifter på ett patologlab med diagnostik av patologi och cytologi, utskärning, obduktioner och deltagande i medicinska konferenser.

Klinisk patologi och cytologi undersöker vävnadsprover och cellprover insända från i första hand Kronobergs läns upptagningsområde. Vi har även bårhus- och obduktionsverksamhet samt en sektion för flöde, benmärg och immunolab. Vi bemannar även en punktionsmottagning för provtagning.

Kliniken har 30 medarbetare och är lokaliserade på centrallasarettet i Växjö. I vår verksamhet arbetar förutom läkare även ST- läkare, medicinska sekreterare, biomedicinska analytiker, bioanalytiker, cytodiagnostiker, laboratoriebiträden och obduktionstekniker.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens inom klinisk patologi. Vi värdesätter att du har en god samarbetsförmåga och vilja att arbeta i team.

Här kan du läsa mer om Region Kronobergs erbjudanden och förmåner till anställda: http://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-kronoberg/formaner/

Besök oss gärna!
Kontakta vår verksamhetschef Sanda Beglerbegovic om du är intresserad och vill veta mer! Finns ett ömsesidigt intresse är du välkommen att besöka oss då vi bjuder på övernattning, middag och rundvisning.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Region Kronoberg , Sjukhusvård

Ansök härFöretag
Region Kronoberg , Sjukhusvård


Plats
Växjö