Tandsköterska , Tandhälsan Vetlanda

Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.
Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.
Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.
Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Om Tandhälsan
Vi arbetar i mottagning som ligger i centrala Vetlanda med 4 fina , ljusa och moderna lokaler. På kliniken arbetar två erfarna tandläkare , en tandsköterska och receptionist. Vi planerar att utveckla oss och använda dem bästa ,moderna utrusningar och metoder i behandling av våra patienter.

Arbetsuppgifter
Vi söker någon som vill utveckla sig och utbilda samt någon som är öppen och som älskar att jobba med patienter.
Arbetsuppgifterna består i att assistera, jobba lite med administration samt ta hand om behandlingsrum .

Övrig information
Erfarenhet av yrket är meriterande och personliga egenskaper som gör att du passar in i vår verksamhet väger lika tungt.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Kvalifikationer
Utbildad tandskörteska.
Datakunskaper krävs.
Vi ligger stor vikt på personlig lämplighet.

Personliga egenskaper
Du är öppen, utåtriktad, positiv, lojal och flexibel.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Tandhälsan

Ansök härFöretag
Tandhälsan


Plats
Vetlanda