Undersköterska Vimmerby Stad norr

Vimmerby är den lilla kommunen i Småland som har mycket att erbjuda; förutom det gedigna kulturarvet från Astrid Lindgren kännetecknas kommunen också av ett mångsidigt näringsliv, stort lokalt engagemang, aktivt föreningsliv, vacker natur och rogivande miljö.

Vill du vara en del i vårt arbetslag? Tycker du om att arbeta med människor och göra deras vardag meningsfull?

Vi i hemtjänsten jobbar utifrån genomförandeplaner som vi tar fram tillsammans med brukaren utifrån de beslut som finns. Vi jobbar ständigt med förbättringsarbete i vår vardag och strävar efter att vara en trygghet för de brukare vi hjälper.

Att jobba hos oss innebär att lyssna till brukaren, utgår från de planer och det schema som ligger. Vi tycker att samarbete är viktigt och att vi har god kommunikation med varandra.

Vi arbetar i program som Phoniro, lifecare och procapita. Vi öppnar dörrar och dokumenterar direkt i mobilerna. Dokumentation är en stor del av vårt arbete, därför är det viktigt att vi som arbetar här kan uttrycka oss i skrift och tal. Och har god kunskap i att kunna ta till oss tidigare dokumentation och kunna förmedla vad som är av vikt. Att kunna förstå människorna vi är till för och göra vårt bästa för de, gör att detta jobb är givande och omväxlande på många plan.

Hemtjänsten samarbetar med hemsjukvård och rehab. Det innebär att medarbetarna kan få delegering i läkemedelsgivning från sjuksköterska efter genomgången utbildning. Det förkommer också att medarbetarna tränar brukarna enligt träningsprogram som utfärdats av rehab, fysioterapeut eller arbetsterapeut. Utbildningar sker löpande, både centralt i kommunen och på lokal nivå i verksamheten.
Vi som jobbar i hemtjänst Norr ser fram emot att få en ny kollega!

Du som känner att detta skulle vara en spännande utmaning, välkommen med din ansökan!

Omvårdnadsutbildning prioriteras.

Körkort är ett krav.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Vimmerby kommun

Ansök härFöretag
Vimmerby kommun


Plats
Vimmerby