Elevassistent till Dammsdal

Dammsdal i Vingåker

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Om oss
Dammsdal erbjuder en helhetslösning med skola och boende för elever med diagnos inom autismspektrat. Vi har plats för 38 elever och tar emot elever från hela landet.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill ha ett stimulerande arbete med varierande och intressanta arbetsuppgifter. Du ska tycka om att arbeta med människor, vara flexibel, prestigelös och ha god samarbetsförmåga.

Du kommer att vara en del av det dagliga arbetet och ska arbeta aktivt för att skapa en stimulerande och utvecklande verksamhet där eleverna står i centrum. Som personal hos oss är du också en förebild för eleverna i alla lägen.

Du stöttar eleverna i skolämnen, uppgifter och i rastaktiviteter. Du håller i förplanerade lektioner självständigt och/eller finns med som vuxen i klassen tillsammans med ordinarie personal.

Din kompetens
Fritidspedagogutbildning eller annan relevant utbildning. Du bör ha stora kunskaper i det svenska språket, både i tal och i skrift. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. B-körkort. Utdrag ur belastningsregistret kommer att krävas vid eventuell anställning.

Meriterande: Erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar. Högskoleutbildning som anses vara relevant för vår verksamhet. Kurser med inriktning autism, strukturerad pedagogik eller beteendevetenskap samt praktisk erfarenhet.

Anställningsform och sysselsättningsgrad
Tillsvidareanställning på heltid, dagtid, måndag till fredag. Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av
Rektor Marie Nyberg, 0151-52 43 52 eller 070-682 76 00.
Fackliga företrädare Kommunal, Eivor Karlsson, 070-157 57 40.
Övriga fackliga företrädare söks via kontaktcenter, 0155-24 50 00.

Kom och jobba hos oss på Dammsdal!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2019-08-04.
Intervjuer kan komma att ske löpande.

Se våra förmåner (http://regionsormland.se/jobb-och-utbildning/vara-formaner/)

Följ oss gärna på Facebook (http://facebook.com/regionsormlandJobbahososs/)

Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär regionen ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Region Sörmland

Ansök härFöretag
Region Sörmland


Plats
Vingåker