Östra förstaden söker Undersköterska som önskar jobba dagtid

Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt.

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare. Vår värdegrund Bättre Tillsammans kännetecknas av fyra ord som tydligt summerar vad vi som arbetsgivare står för; Mod, Tillit, Delaktighet och Professionalitet.

Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö. Vi erbjuder friskvård och en rökfri arbetstid.

ARBETSUPPGIFTER
Östra förstadens hemtjänstgrupp har sin grupplokal i nyrenoverade lokaler ute på regementet. Östra förstaden täcker ett geografiskt område som bland annat innefattar sandskogen, regementet och delar närmare centrum. Arbetsgruppen är en stabil grupp med god sammanhållning som nu söker en ny kollega. Vikariatet är förlagt på dagtid och är på 73.59%.

Vi söker dig som har ett genuint intresse av omvårdnadsarbete och vill bli en av oss som arbetar för en meningsfull tillvaro för brukarna inom hemtjänstgruppen Östra förstaden.

Hemtjänstgruppen utför insatser både enligt Socialtjänstlagen och Hälso- och sjukvårdslagen. Du ska tillgodose den boendes individuella behov av omsorg och service i det egna hemmet utifrån beviljat biståndsbeslut enligt socialtjänstlagen. Du kommer även att utföra vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter efter delegering från sjuksköterska, sjukgymnast och arbetsterapeut. Du arbetar självständigt men har en god samarbetsförmåga och deltar aktivt i teamarbetet.

I ditt arbete ingår löpande dokumentation.
Som anställd hos oss är Du basen för den kvalitet och utveckling som kännetecknar vården och omsorgen i Ystads Kommun.

Tunga lyft och ensamarbete förekommer.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har omvårdnadsutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig.

Vi söker dig med det stort intresse för äldre och människor med funktionsnedsättning. Det är ett krav att du har tidigare erfarenhet inom vård och omsorg. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbete inom hemtjänst.
Du ska ha en professionell inställning, vara lyhörd, ansvarstagande och serviceinriktad. Du har lätt för kommunicera och samarbeta samt ser utveckling och nya förutsättningar som en positiv utmaning. Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift, är ett måste. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Körkort är meriterande men inte något krav.

ÖVRIGT
Vi tillämpar löpande rekrytering vilket innebär att vikariatet kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi ber dig därför söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Ystads kommun , Social Omsorg

Ansök härFöretag
Ystads kommun , Social Omsorg


Plats
Ystad